Baan in de logistiek

Duobaan in de logistiek/personenvervoer
Bent u gemotiveerd en enthousiast om o.a. als chauffeur personenvervoer, postbezorger of koerier aan de slag te gaan? Ontvangt u een WIA (WGA), WAO, Wajong, WWB (bijstand), zit u in de Ziektewet of neemt u deel aan een re-integratietraject 2e spoor? Dan is wellicht een traject voor een baan in de logistiek of het personenvervoer wat voor u.

Viderus biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding tot chauffeur met baangarantie. Duobanen komen steeds meer voor om zo meerdere uren te kunnen werken. Indien een kandidaat openstaat voor een duobaan in de logistiek/personenvervoer dan hebben wij mogelijkheden voor hem of haar!

De opleiding
Als chauffeur werkt u zelfstandig, heeft u veel vrijheid maar draagt u ook verantwoordelijkheid. De opleiding tot chauffeur (CCV) bereidt u voor op een baan als taxichauffeur, postbezorger of koerier. De opleiding bestaat uit 5 dagdelen theorieles en 2 dagdelen praktijktraining.

Baangarantie
Nadat u de opleiding naar behoren heeft afgerond, gaat u aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Wie wij zoeken
Voor verschillende bedrijven in de logistiek/Personenvervoer zoeken wij geschikte kandidaten. Herkent u zich in onderstaand profiel, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet.

- U heeft een gemotiveerde en actieve werkhouding
- U ziet er verzorgd en representatief uit
- U beheerst de Nederlandse taal
- U bent flexibel inzetbaar

- U heeft geen strafblad

- Staat open voor duobaan


Wilt u meer weten over het duobaan in de logistiek/personenvervoer? Stuur dan een e-mail naar info@viderus.eu