Baan in de schoonmaak

Traject baan in de schoonmaak
Bent u gemotiveerd en enthousiast om als schoonmaker aan de slag te gaan? Ontvangt u een WIA (WGA), WAO, Wajong, WWB (bijstand), zit u in de Ziektewet of neemt u deel aan een re-integratietraject 2e spoor? Dan is wellicht een traject voor een baan in de schoonmaak wat voor u.

Viderus biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een basisopleiding schoonmaken met baangarantie. In nauwe samenwerking met het UWV, re-integratiebedrijven en scholingspartners begeleiden we u naar passend werk.

De opleiding
De basisopleiding schoonmaken is hét vertrekpunt voor alle schoonmakers. Een praktische vakopleiding waarin u veilig en ergonomisch verantwoord leert schoonmaken. De opleiding duurt slechts 6 dagdelen van 3 uur.

Baangarantie
Nadat u de opleiding naar behoren heeft afgerond, bemiddelen wij u naar een baan in de schoonmaak. Dat kan een baan zijn binnen een kantooromgeving, een fabriek, maar ook in ziekenhuizen of hotels.

Wie wij zoeken
Voor verschillende bedrijven in de schoonmaak zoeken wij geschikte kandidaten. Herkent u zich in onderstaand profiel, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet.

-   U heeft een gemotiveerde en actieve werkhouding
-   U beheerst de Nederlandse taal 
-   U bent flexibel inzetbaar


Wilt u meer weten over het traject baan in de schoonmaak? Stuur dan een e-mail naar